Manja3_HR-091-neurologie
Yin Reiki 1 en Begeleiding 4 en 5 april 2020
Leer af te stemmen met je cursist en deze te begeleiden tijdens je yin les
Wist je dat je je cursist meer kunt laten ervaren bij de juiste begeleiding in een houding? Je geeft je cursist vertrouwen, ze komen dieper en kunnen beter loslaten. Het enige wat je hoeft te doen is af te stemmen en je handen op de juiste plek te plaatsen. Zonder te duwen, zonder 'geweld'. Alleen afstemmen en meegaan in de flow van je cursist. Ook voor jou is dit heel helend om te doen. Energie stroomt en je bent zelf ook volledig in het nu.

Wat leer je in deze 2 dagen?
 • Reiki I (+ certificaat)
 • Toepassen van energiewerk in je yogales
 • Reiki geven 1-op-1
 • Hoe bouw je een reiki behandeling op


 • Versterk je intuitie
 • Hoe je begeleidt
 • Welke begeleiding je toepast in welke houding
 • Wanneer je niet begeleidt
Wat is je investering voor deze leuke en interessante cursus?

Kosten: €300 (inclusief reiki I certificaat)

Wanneer: 4 en 5 april 2020
Waar:
Stationsweg 60, Ede (yogastudio Sasana)
Hoe laat:  
zaterdag: 13.00-17.30max   zondag: 10.00-17.30max

Om aan te melden:  stuur  een mail met je gegevens naar info[at]manjaweijers.nl . Op dit moment is de bijscholing vol, maar er is een kans dat er er nog 1 plek vrijkomt. Stuur daarom snel een mail als je nog interesse hebt! 

De algemene voorwaarden vind je onderaan bij 'veel gestelde vragen'.Manja3_HR-065


Waarom zou je bij Vera en Manja een workshop komen doen?
Over Manja

Ik ben Manja Weijers, fysiotherapeut, somatisch therapeut, functioneel osteopatisch therapeut en (yin) yogadocent. Een heel mond vol, ik weet het. Ik vind het menselijk lichaam zo enorm interessant dat ik maar blijf leren. Je bent namelijk echt nooit uitgeleerd. Elke klacht zie ik als een puzzel en ik puzzel net zolang we samen de oorzaken vinden. In mijn yin lessen puzzel ik niet. Daar laat ik de cursist puzzelen met zijn of haar sensaties. Ik geef bijna nooit aanpassingen. Wat ik wel doe is begeleiden. Een hand op de rug voor vertrouwen. Ik merkte dat cursisten veel dieper in hun ontspanning kwamen, veel beter konden loslaten als ik de energie liet stromen tijdens deze begeleiding. 

Deze kennis deel ik nu samen Vera met jou, in deze speciale workshop voor yin yogadocenten. Kom je ook?

manja
me

Over Vera

Mijn naam is Vera en ik geef yin yoga, yoga nidra en fascie yoga in Ede en Oosterbeek. Yin Yoga was voor mij de eerste stap in het herinneren wie ik in werkelijkheid ben. De lichamelijke klachten die ik heb ervaren, waren sleutels om mezelf voorbij alle verhalen, ideeën en gedachten beter te leren kennen. Dit jaar heb ik samen met Manja de derde graad Reiki gehaald. In eerste voor eigen gebruik om meer in mijn kracht te komen. Ik merk hoeveel deugd en wat voor een toevoeging het kan zijn om universele energie te laten doorstromen en vanuit daar te delen met anderen. Tijdens mijn lessen stem ik mij af en Reiki helpt mij om de grootste bijdrage die nodig is te kunnen zijn. Ik kijk er erg naar uit jullie samen met Manja te mogen ontmoeten.

Wees welkom,
lieve groet,
Vera - www.connectyin.com


Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor jou als je meer diepgang wilt in je yin yogalessen. Je weet niet zo goed hoe je mensen kunt begeleiden. Of je vindt het lastig om mensen aan te raken. Heb je al reiki I? Dat is geen probleem, ook dan kun je meedoen. Je mag de inwijdingen opnieuw ontvangen als je dat wilt, zo laat je de energie nog meer stromen. Maar je zult ook veel hebben aan de begeleiding en afstemming met je cursist. Ben je geen yogadocent, maar doe je vaak yin yoga en wil je reiki I doen? Natuurlijk mag je meedoen, maar je kunt ook een reiki I wijding doen zonder yin yoga workshop.


Wat anderen van de workshop vonden

"De kleine groep. Ook heel leuk om met de verschillende energieën bezig te zijn. Wat breder dan alleen Reiki. De openheid van iedereen en allemaal gretig om te leren en te ervaren. Super fijne dagen geweest. De hele maandag nog en soort van euforie gevoeld."

"De sfeer in de groep - de balans tussen geven en ontvangen - de praktische info rondom begeleiden - de combinatie yin & reiki - de fijne en nuchtere manier van lesgeven - dat het weer volop mag stromen - vooral dag twee vond ik erg fijn, het praktisch op elkaar oefenen"

"De positieve energie, duidelijke en geduldige uitleg"Yvonne Hageman
yogadocent
verschillende keren ben ik bij Manja geweest. En elke keer was heel bijzonder. De behandelingen zijn elke keer anders en steeds lijkt het wel alsof ze een stukje dieper gaat. Na elke behandeling voel ik me weer een stukje lichter. Ze is zeer gedreven en passievol in haar werk. Ik geloof dat ze echt een missie heeft om mensen te helpen. Echt een aanrader!


Vera Develing
yogadocent
Manja ontmoette ik voor het eerst tijdens een workshopreeks die zij gaf bij YogaPoint Woerden over adem, fascia en psoas. Ze kan heel duidelijk, rustig, kundig en liefdevol vertellen over anatomie in dusdanige Jip en Janneke taal dat het voor iedereen te volgen is.
Vorig jaar hebben we allebei Yin Medicine gevolgd en ben ik een aantal keer bij haar op de behandeltafel geweest en ze is er echt op uit om het missende puzzelstukje te vinden. Ze combineert al wat ze weet met al wat ze voelt en met deze unieke combinatie is ze heel trefzeker.
De workshops over handen/armen en voeten zijn ook echt aan te raden. Zelf ben ik yin yoga docente en eigenlijk waren ze bedoeld voor yang yoga docenten, maar ze heeft het weten te vertalen zodat ook de yinners er veel aan hebben gehad.
Dank Manja voor jouw waardevolle zijn en ik hoop je binnenkort weer eens offline te onmoeten!

Veel gestelde vragen

Algemene Voorwaarden

 • Volledige restitutie is alleen mogelijk indien 31 dagen van te voren is afgemeld, daarna krijg je 50% terug en 7 dagen van te voren krijg je niks terug. Dit geldt niet als de les door mijzelf wordt afgezegd, dan krijgt iedereen het volledig betaalde bedrag terug.
 • Ondertekende is niet verantwoordelijk voor lichamelijke klachten die opgelopen zijn tijdens deze workshop. Alle houdingen zijn veilig om te doen indien ​je goed naar je lichaam luistert. Als je buurman verder komt betekent dat niet dat jij ook verder moet komen, ieder lichaam is anders.
 • Als de les om 13.00 is begonnen kan ik de deur niet meer openen, dus kom op tijd.

Moet ik yin docent zijn?

Nee hoor dat hoeft niet. Maar het is wel handig als je yin yoga doet en yogadocent bent. De focus ligt namelijk op het begeleiden van mensen in een yinhouding. Je kunt me altijd een mail sturen: info@manjaweijers.nl

Hoeveel ervaring heb ik nodig

Je hebt geen ervaring nodig in lesgeven, je mag ook meedoen als je geen docent bent. Ervaring met yin yoga is wel een pre.

VYN/RYT etc

Ik ben nergens aangesloten. Mijn workshops zijn puur om je eigen kennis te vergroten om ze meer inzichten te krijgen in het menselijk lichaam. Je krijgt wel een certificaat voor Reiki I

Bespreek je ook klachten?

Er komen een aantal klachten aan bod. Maar elke klacht is anders dus het is lastig dat allemaal te bespreken. Door je kennis in anatomie te vergroten krijg je meer inzichten, waardoor je beter leert beredeneren en dan maakt het niet zoveel uit welke klacht iemand heeft. En door af te stemmen op de cursist merk je wat diegene nodig heeft.

Ik loop tegen een specifiek probleem aan

Je kunt altijd doorgeven als je graag over een onderwerp meer wilt weten. Dan pas ik de les zo aan dat je daar antwoord op krijgt

andere vraag?

Stuur me een mail: info@manjaweijers.nl
Manja3_HR-091-neurologie