Manja3_HR-091-neurologie
Yin Reiki 2 en Begeleiding 16 en 17 Mei 2020
Nog meer verdiepen en de energie laten stromen
Wist je dat je je cursist meer kunt laten ervaren bij de juiste begeleiding in een houding? Je geeft je cursist vertrouwen, ze komen dieper en kunnen beter loslaten. Het enige wat je hoeft te doen is af te stemmen en je handen op de juiste plek te plaatsen. Zonder te duwen, zonder 'geweld'. Alleen afstemmen en meegaan in de flow van je cursist. Ook voor jou is dit heel helend om te doen. Energie stroomt en je bent zelf ook volledig in het nu.

We gaan echt de diepte in kwa energiewerk. Je leert het voelen bij jezelf. Je leert het versterken. Je leert om verschillende 'hulpmiddelen' in te zetten. Je leert af te stemmen met je cursisten en van afstand te begeleiden. Dit kan zijn vanaf je mat. Of op plekken waar je niet bij kunt met je handen, door de houding.

Wat leer je in deze 2 dagen?
  • Reiki II (+ certificaat)
  • Energie geven op afstand (bv vanaf je matje)
  • Afstemmen en begeleiden in houdingen


  • Verschillende technieken om te verdiepen
  • Energie nog meer laten stromen
  • je intuitie versterken
Wat is je investering voor deze leuke en interessante cursus?

 

Kosten: €300 (inclusief reiki II certificaat)

Let op, alleen als je reiki I gedaan hebt en (yin) yogadocent bent.

Wanneer: 16 en 17 mei 2020
Waar:
Stationsweg 60, Ede (yogastudio Sasana)
Hoe laat:  
zaterdag: 13.00-17.30max    zondag: 10.00-17.30max

Om aan te melden: stuur een mail met je gegevens naar info[at]manjaweijers.nl . Er is nog 1 plek beschikbaar

De algemene voorwaarden vind je onderaan bij 'veel gestelde vragen'.Manja3_HR-065


Waarom zou je bij Vera en Manja een workshop komen doen?
Over Manja

Ik ben Manja Weijers, fysiotherapeut, somatisch therapeut, functioneel osteopatisch therapeut en (yin) yogadocent. Een heel mond vol, ik weet het. Ik vind het menselijk lichaam zo enorm interessant dat ik maar blijf leren. Je bent namelijk echt nooit uitgeleerd. Elke klacht zie ik als een puzzel en ik puzzel net zolang we samen de oorzaken vinden. In mijn yin lessen puzzel ik niet. Daar laat ik de cursist puzzelen met zijn of haar sensaties. Ik geef bijna nooit aanpassingen. Wat ik wel doe is begeleiden. Een hand op de rug voor vertrouwen. Ik merkte dat cursisten veel dieper in hun ontspanning kwamen, veel beter konden loslaten als ik de energie liet stromen tijdens deze begeleiding. 

Deze kennis deel ik nu samen Vera met jou, in deze speciale workshop voor yin yogadocenten. Kom je ook?

manja
me

Over Vera

Mijn naam is Vera en ik geef yin yoga, yoga nidra en fascie yoga in Ede en Oosterbeek. Yin Yoga was voor mij de eerste stap in het herinneren wie ik in werkelijkheid ben. De lichamelijke klachten die ik heb ervaren, waren sleutels om mezelf voorbij alle verhalen, ideeën en gedachten beter te leren kennen. Dit jaar heb ik samen met Manja de derde graad Reiki gehaald. In eerste voor eigen gebruik om meer in mijn kracht te komen. Ik merk hoeveel deugd en wat voor een toevoeging het kan zijn om universele energie te laten doorstromen en vanuit daar te delen met anderen. Tijdens mijn lessen stem ik mij af en Reiki helpt mij om de grootste bijdrage die nodig is te kunnen zijn. Ik kijk er erg naar uit jullie samen met Manja te mogen ontmoeten.

Wees welkom,
lieve groet,
Vera - www.connectyin.com


Voor wie is deze workshop?
Als je reiki 1 bij ons gedaan hebt en nog meer wilt verdiepen. De energie nog meer wilt laten stromen, zeker in combinatie met yin yoga. Maar ook als je elders reiki 1 inwijding gedaan hebt. Heb je al reiki 2 en 3 elders gedaan? Ook dan ben je welkom. Deze bijscholing gaat verder dan reiki 2. Je leert verschillende technieken en we focussen ons op begeleiding in yin houdingen. Yin yoga docent zijn is dus wel een vereiste. Veel gestelde vragen

Algemene Voorwaarden

  • Volledige restitutie is alleen mogelijk indien 31 dagen van te voren is afgemeld, daarna krijg je 50% terug en 7 dagen van te voren krijg je niks terug. Dit geldt niet als de les door mijzelf wordt afgezegd, dan krijgt iedereen het volledig betaalde bedrag terug.
  • Ondertekende is niet verantwoordelijk voor lichamelijke klachten die opgelopen zijn tijdens deze workshop. Alle houdingen zijn veilig om te doen indien ​je goed naar je lichaam luistert. Als je buurman verder komt betekent dat niet dat jij ook verder moet komen, ieder lichaam is anders.
  • Als de les om 13.00 is begonnen kan ik de deur niet meer openen, dus kom op tijd.

Ik heb reiki 1 ergens anders gedaan

Helaas, dan kun je deze workshop niet meedoen en raadt ik je aan reiki 1 opnieuw bij ons te doen. De reiki 1 gaat namelijk niet alleen maar over reiki 1, maar meer over energiewerk in zn algemeen en daar gaan we ook mee aan de slag. Door in te stromen bij reiki 2, mis je dus heel erg veel. Er zijn meer mensen die al ingewijd waren in reiki 1 (zelfs master waren) en reiki 1 opnieuw bij ons gedaan hebben en die hebben een geweldige dag gehad.

andere vraag?

Stuur me een mail: info@manjaweijers.nl


Manja3_HR-091-neurologie