voeten banner


Verwen je voeten
Online programma om klachten te verminderen en beter te bewegen.


Stel je voor: met simpele tips verminder jij klachten tijdens het bewegen en beweeg je weer soepel en vrij. En dat alleen omdat je je voeten soepel en sterk maakt. Met wat meer aandacht voor je voeten zou het zomaar kunnen zijn dat je klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.


verwenjevoeten
Heb je erg stijve voeten en luie spieren? Draag je schoenen die eigenlijk te smal zijn?


ManjaBoekII_HR-0671web
Door het dragen van smalle schoenen worden je voeten stijf en slap. Alle botjes in je voeten worden samengedrukt in je schoenen. Ze kunnen niet meer onafhankelijk van elkaar bewegen. Daardoor worden de spieren in je voeten lui en het bindweefsel stram.

Door je stijve en luie voeten moet je lichaam ergens anders harder werken. Je lichaam is daar niet voor gemaakt en er ontstaat overbelasting. En door overbelasting ontstaan klachten.
verwenjevoeten

Hoe erg is het eigenlijk om een doorgezakte voet te hebben en moet je het doorzakken van de voet echt altijd voorkomen? Wat is de 'juiste' stand van je voeten? Waarom zorgen schoenen voor klachten?

Heb je klachten en is er nog nooit naar je voeten gekeken? Je bent ook al tich keer behandeld aan je rug, knie of heup. Maar het heeft nog niet geholpen? Herkenbaar?

Op al deze vragen krijg je antwoord in het online programma
Er zijn veel manieren om je klachten te verminderen.
Verwen je voeten is er een van


ManjaBoekII_HR-0787web


Zonder dat dit veel tijd of energie kost. Zonder dat je naar de sportschool hoeft om saaie oefeningen te doen. Je kunt alles thuis doen, op de bank, aan tafel of op de grond.
Hoe fijn is dat?
Met dit online programma ga je aan de slag om je voeten weer soepel en sterk te maken. Je leert waarom je voeten zo belangrijk zijn en er zijn tal van oefeningen voor je voeten.
Wat heb je daarvoor nodig?
Niet zo heel veel...
  • Wat olie (dit kan ook gewoon olijf olie zijn) om je voeten te masseren
  • een tennisbal, stuiterbal, of massagebal
  • wat muntjes (of wedges, deze zijn te koop in mijn webshop of praktijk)


Ik geef je uitleg over je voeten, in simpele taal. Makkelijk leesbaar.
Het is belangrijk om te weten hoe je lichaam werkt, je zult dan ook snappen waarom je klachten ervaart. Je voeten zijn zo ontzettend belangrijk, je staat er de hele dag op.
Je leert oa wat schoenen doen met je voeten

Je draagt heel de dag schoenen. Vaak schoenen die te klein of te smal zijn. Draai de schoen maar eens om en plaats de zool op je voet, hebben alle tenen nog ruimte om te bewegen?

Deze online training bevat een werkboek vol met informatie en oefeningen. De oefeningen zijn te bekijken als los filmpje of samen gevoegd tot een korte les van 30 minuten. Verder zijn de oefeningen ook uitgeschreven in het werkboek, zodat je ze makkelijk kunt uitprinten.Wat kost deze enorm uitgebreide en complete voetencursus?


Voor EUR 25 heb je toegang tot alle filmpjes en het werkboek

Dat is een koopje als je kijkt hoeveel informatie en filmpjes je krijgt. Je krijgt toegang tot een online academie waar alles opstaat. En op blijft staan. Je kunt de filmpjes en teksten dus op elk moment bekijken, ze zijn van jou. Je kunt er zo lang over doen als jij wilt.

Wil je naast dit programma ook persoonlijk contact? Ook dat kan. Voor €90,00 krijg je daar een intake en behandeling bij. Ben je aanvullend verzekerd dan kun je dit ook nog (gedeeltelijk) terugkrijgen van je verzekering. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met mij, via info@manjaweijers.nl

2


Voor wie is deze voetencursus?


aloevera02


Deze cursus is voor jou als je klachten tijdens het bewegen ervaart. Als je last hebt van je voeten, maar ook als je geen last hebt van je voeten. Als je al veel geprobeerd hebt, maar niemand heeft nog naar je voeten gekeken. Als je inziet dat het tijd wordt dat je zelf iets gaat doen. Twijfel je of je dit wel kunt met je klacht? Mail mij op info@manjaweijers.nl 

Dit online programma  is niks voor jou als je verwacht dat iemand anders je klacht oplost. En al helemaal niet als je zelf niks wilt doen. Je zult namelijk wel wat moeten veranderen aan je leven of jezelf wil je van je weer soepele en sterke voeten krijgen. Het is niet veel, maar wel wat. Zo doorgaan heeft geen zin, anders was je er al wel vanaf toch? Wil je van je klachten afkomen dan is het tijd dat je verantwoordelijkheid neemt naar je zelf. Het lichaam is erg goed zichzelf te helen!
Mits je de juiste prikkels geeft. Vergeet dat niet en vertrouw daarin.Waarom zou je met mij werken?Ik ben Manja Weijers

Fysiotherapeut, somatisch therapeut, functioneel osteopatisch therapeut en (yin) yogadocent. Een heel mond vol, ik weet het. Ik vind het menselijk lichaam zo enorm interessant dat ik maar blijf leren. Elke klacht zie ik als een puzzel en ik puzzel net zolang we samen de oorzaken vinden. In mijn behandelingen, yogalessen, workshops en online programma's combineer ik al mijn kennis en talent om je zo goed mogelijk te helpen. 

Wat ik heb gemerkt is dat er één ding erg belangrijk is; Je voeten. Iedereen heeft ze, maar er wordt weinig aandacht aan besteed. Ook al sta je er de hele dag op. Ik neem ze altijd mee in mijn behandelingen met vaak heel mooi resultaat.manja


Samen met jou zorg ik ervoor dat je:


  • weer beter kunt bewegen
  • soepele en sterke voeten krijgt
  • stevig op je voeten staat


  • op een gezonde manier aan je lichaam werkt
  • meer in balans komt
  • en misschien wel van (langdurige) klachten afkomtVeel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik hier mee bezig?

Je kunt zoveel tijd ermee bezig zijn als jij wilt. De teksten zijn makkelijk leesbaar en heb je met een paar minuten doorgenomen. De meeste filmpjes zijn kort, ongeveer 5 minuten. Als je de bewegingen en houdingen wat vaker hebt gedaan, gaat het sneller en kost het je minder tijd. Begin met 5 minuten per dag per voet. En met die 10 minuten kun je al heel veel betekenen voor je lichaam.

Hoe lang is de online cursus beschikbaar?

Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Mocht er wat veranderen dan krijg je vroegtijdig bericht daarover.

Ik heb op dit moment geen klachten, is dit ook iets voor mij?

Ja, dit werkt voor iedereen. Met de informatie en de oefeningen die je krijgt kun je er klachten mee voorkomen. Je zorgt ervoor dat je soepel in je vel blijft en vrij kunt blijven bewegen.

Ik heb ergens anders klachten, heb je daar ook een programma voor?

Deze online training kun je ook heel goed gebruiken bij andere klachten. De oefeningen zijn gemaakt om je voeten in balans te brengen. Dit is nodig bij elke klacht. Dus je kunt gewoon dit programma aanschaffen om weer beter te bewegen.

Ik heb een ernstige/acute voetklacht, kan ik deze cursus ook doen?

In principe is deze cursus voor iedereen. Toch kan het zijn dat de oefeningen pijn doen bij je. Je kunt ze dan altijd met je andere voet doen, of het je visualiseren (voorstellen zonder het te doen). Je bent zelf verantwoordelijk, dus wees lief en zacht tijdens het bewegen. Als je pijn hebt, dan doe je het niet of anders. Je kunt me altijd mailen op info@manjaweijers.nl als je niet zeker weet of je het programma wel moet aanschaffen.

Ik ben therapeut/yogadocent, wat kan ik met dit programma?

Ook jij hier veel van kunt leren. Er wordt vaak weinig aandacht besteed aan voeten en er valt altijd iets te leren.

Ik ben onder behandeling bij een therapeut, is dat erg?

Nee, dit programma kun je heel mooi samen doen met een behandeling. Soms heeft je lichaam toch nog iets nodig van een therapeut om tot herstel te komen. Doordat je daarnaast hiermee aan de slag gaat zorg je dat het herstel blijft en je niet terugvalt in je oude patronen.

Hoe werkt dat, zo'n online cursus?

Deze online cursus kun je gewoon thuis volgen. Alles gaat via internet. Je krijgt een inlogcode en daarmee kom je in jouw account. Daar staan de thema's op een rij en kun je kiezen met welke je begint. Het beste is om ze opvolgend te volgen, maar je mag ze ook door elkaar doen. Je kunt je eigen tijd inplannen en de lessen volgen wanneer jij wil!


voeten banner