Manja Weijers shop

Workshops
Yin Reiki 1 en Begeleiding

Wordt ingewijd in reiki 1. Leer ontzettend veel over energiewerk en hoe je dit kunt gebruiken in je yogales. En nog beter, leer hoe je iemand goed kunt begeleiden in een yin houding. Het gebruik van energiewerk maakt het extra mooi en bijzonder.

Om aan te melden:  stuur een mail met je gegevens naar info[at]manjaweijers.nl . Reiki 1 is vol, stuur mail voor wachtlijst, mogelijk komt er 1 plek vrij. 

 

Lees meer hier

Yin Reiki 2 en Begeleiding

Heb je al een reiki 1 inwijding gehad en wil je meer? In deze workshop gaan we nog dieper in op energiewerk en hoe je dit kunt gebruiken in je les. Daarnaast kun je een reiki 2 inwijding krijgen als je dat graag wilt. Wij zien deze workshop echter als voorbij reiki. Werken met 'nieuwe' energie.

Om aan te melden:  stuur een mail met je gegevens naar info[at]manjaweijers.nl . Er is nog 1 plek beschikbaar

Lees meer hier

Littekens Bijscholing

Deze cursus is onderdeel geworden van de fascia workshop die je hieronder ziet. Aanmelden via Sanayou 

Verdieping in de wondere wereld van Fascia

We gaan het hebben over de kwaliteiten van fascia, wat kan het, wat is het. We hebben het over het piëzo-elektrisch effect, waarom het belangrijk is om hier kennis van te hebben en hoe je het kunt gebruiken in je les. Je leert over de bindweefsel lijnen die door je lichaam lopen. Over de verbindingen, tensegrity en over water. Ook de body-mind verbinding komt aan bod en als extra verdieping een mooie dag over littekens; hoe ze je cursisten kunnen belemmeren in een yinhouding en wat jij hun kunt bieden.

Waar: Sanayou Zwolle
Wanneer: maart/juli 2020

Aanmelden via Sanayou

www.manjaweijers.nl * Utrecht * info [at] manjaweijers.nl * kvk 62473093